J. Spaargaren Hoveniers Noordwijk

Bent u onlangs verhuisd naar een woning in Noordwijk waar de tuin een flinke opknapbeurt nodig heeft? Of stelt u het tuinieren nu al jaren uit? Dan hoeft u zich vanaf nu geen zorgen te maken. Want bij ons bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé tuinspecialist in Noordwijk voor het onderhouden bewerken en/of het bestraten van exclusieve tuinen.

Voordelen voor tuinonderhoud bij J Spaargaren

Wij begrijpen als geen ander dat een tuin er spic en span uit moet zien. Soms komt u daar niet aan toe en daarom zijn wij er voor u. Wij nemen alles voor u uit handen, dus u heeft hier geen omkijken meer naar. Wij zijn een zeer ervaren hoveniersbedrijf en werken met moderne machines om uw tuin er prachtig groen en levend uit te laten zien. Wij vinden flexibiliteit erg belangrijk en om deze reden hoeft u nergens aan vast te zitten. Mocht u zo nu en dan uw tuin in Noordwijk willen laten opknappen dan is dat mogelijk. Als u het prettiger vindt om elke maand zekerheid te hebben om naar een stralende tuin te kijken, dan kan dat ook. U kunt bij ons namelijk kiezen voor een flexibele aanpak of een vaste aanpak. Bij een vaste aanpak zullen wij samen met u een jaarprogramma maken en zal u onze vaste teams regelmatig terug zien op de eerder afgesproken data. Wanneer ons team ziet dat er extra werkzaamheden verricht dienen te worden, dan zullen zij dit eerst met u bespreken voordat het uitgevoerd wordt. Indien u ervan houdt om zelf uw tuin te onderhouden door het onkruid te verwijderen, het gras te maaien en bomen te snoeien, dan kunt u kiezen voor onze flexibele aanpak. 

Op het moment dat u gebruik wilt maken van onze diensten, dan komen wij graag bij u langs in Noordwijk voor een snelle scan ongeacht of het enkel om onderhoud gaat of een geheel nieuwe tuinaanleg. Op basis hiervan kunnen we alle details bespreken en prioriteiten stellen wat er gedaan moet worden.

Neem contact met ons op

Onderhoudskalender per seizoen

Geen enkel seizoen is hetzelfde en dit ervaren de planten en bomen in uw tuin ook zo. Om deze reden variëren onze werkzaamheden per seizoen en bekijken wij op locatie wat van toepassing is en wat niet. Zo kunt u in de zomer van ons verwachten dat de tuin er perfect bij staat, zodat u tijdens de warme dagen zorgeloos kunt genieten van het weer met uw familie en vrienden. Zo zullen wij bijvoorbeeld het terras onderhouden en het gazon maaien. Ook in de winter kunt u op onze service rekenen, ondanks dat de tuin er kleurloos en somber uit kan zien. Gedurende de winter zorgen wij er voor dat alle bomen gesnoeid zijn en dat er voorjaarsbollen geplant worden aan het einde van dit seizoen. In de lente zal alles weer gaan bloeien en daarom wieden wij het onkruid in deze periode samen met wat snoeiwerk. In de herfst bereiden we de bomen voor op het aankomend en koude seizoen door middel van speciale meststoffen. Ook is het mogelijk om in deze periode na te gaan of u andere plannen heeft voor de tuin. Deze kunnen wij dan voor u realiseren voordat de winter aanbreekt

Michiel Pos

Ben jij op zoek naar een professioneel team voor de aanleg of het onderhoud van jouw tuin? Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze specialisten!