Over ons

Hoe wij werken!

Wij vertellen jou graag hoe wij te werk gaan, wat je van ons kan verwachten en met welke visie wij onze projecten aanpakken. Door onze jarenlange ervaring en tevreden klantenkring hebben wij alles in huis om ook van jouw tuin een waar paradijs te maken.

ONDERHOUD ALS SPECIALISME

Het onderhouden van tuinen is specialistisch werk. Los van het feit dat het zéér veelzijdig is, is het niet alleen belangrijk om exact te weten wanneer werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd, maar zeker ook hóe dit dient te gebeuren. Met name is dit bijvoorbeeld van belang bij het snoeien van bomen, struiken en heesters, bij het onderhouden van gazons en waterpartijen en bij bestrijding van planten- en bomenziektes.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van (exclusieve) tuinen. Je hebt vast wel een beeld van jouw droomtuin in perfectie. Wij zorgen ervoor dat door persoonlijke aandacht, ervaring en vakmanschap die droomtuin werkelijkheid wordt.

VASTE OF FLEXIBELE AANPAK, U MAG KIEZEN!

We weten het uit ervaring: sommige opdrachtgevers kiezen voor de zekerheid van een vast en compleet ingevuld jaarcontract, anderen verkiezen een meer flexibele weg en nemen contact met ons op als zij iets gedaan willen hebben. Dat wordt dan op regiebasis uitgevoerd, indien gewenst voorafgegaan door een offerte die door de opdrachtgever wordt goedgekeurd. Beide mogelijkheden worden hieronder verder toegelicht.

De vaste aanpak: het jaarcontract
De flexibele aanpak: we zijn er als u dit wenst

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? Graag maken wij met u een vrijblijvende afspraak, om nader te bekijken wat uw wensen en de mogelijkheden voor samenwerking zijn. Vanzelfsprekend kunt u te allen tijde contact met ons op nemen, wij staan u graag te woord en houden ons aanbevolen voor uw eventuele offerte aanvragen.