Hovenier in Hillegom 

Wilt u voor de zomer een nieuwe tuin laten aanleggen? Of bent u op zoek naar een ervaren hovenier om uw tuin te onderhouden? Zoek dan niet verder, want J. Spaargaren kunt u daarbij helpen. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, kunnen wij ook uw droomtuin verwezenlijken. Elk seizoen heeft een tuin een andere verzorging nodig, dit vraagt dus om een aanpak op maat. Onze professionele hoveniers kunnen uw tuin in Hillegom het hele jaar door onderhouden.

Tuinontwerp Hillegom 

Wanneer u kiest voor een huis met een tuin, wilt u natuurlijk het hele jaar door kunnen genieten van de tuin. Heeft u veel last van onkruid in de tuin en vergt het veel onderhoud? Dan kan dit als een demotiverende factor werken om in de tuin te gaan zitten. Het is dan misschien een goed idee om een nieuwe tuin aan te leggen. Door het ruime aanbod aan diensten kan J. Spaargaren Hoveniers niet alleen uw tuin onderhouden maar ook ontwerpen en aanleggen. Eerst wordt er een ‘quick-scan’ gemaakt van de tuin. Tijdens deze scan wordt de tuin beoordeeld op ontwerp en de kwaliteit van het groen en materialen. Op basis van de uitkomsten van de scan kunnen wij samen met u een nieuw tuinontwerp maken. Voordat de tuin in Hillegom aangelegd wordt, sturen wij eerst een prijsindicatie op. Na goedkeuring gaan onze hoveniers gelijk aan de slag.

Tuinonderhoud Hillegom 

Voor elk seizoen hebben wij een andere aanpak als het gaat om tuinonderhoud. In de hete zomermaanden staat de tuin volop in bloei. In deze periode zullen wij uw gazon en terras onderhouden en het onkruid wieden. In de herfst wordt de tuin voorbereid voor de winter en het voorjaar. Dit wordt gedaan door snoei- en verplantwerk uit te voeren en nieuwe tuinplannen te poten. Wanneer de winter aanbreekt zal er weinig omgekeken worden naar de tuin. Maar zelfs in dit seizoen is tuinonderhoud erg belangrijk. Eind februari kunnen nieuwe voorjaarsbollen geplant worden, zodat uw tuin er in de lente weer mooi bij ligt. Ten slotte, zorgen onze hoveniers er voor dat uw tuin er in de lente ook weer mooi uitziet. J. Spaargaren vindt het belangrijk dat u het hele jaar door tevreden bent met uw tuin.

Neem contact met ons op

De vaste aanpak

Bij J. Spaargaren kunt u kiezen voor een vaste aanpak of een flexibele aanpak voor uw tuin in Hillegom. De vaste aanpak houdt in dat een vast team van hoveniers op vaste dagen in het jaar de tuin komt onderhouden. Deze afspraken zullen na de aanleg van uw tuin geregistreerd worden in een jaarprogramma. Wanneer onze hoveniers merken dat uw tuin meer onderhoud nodig heeft dan gepland, dan wordt dit van tevoren aangegeven. Pas na uw akkoord wordt het werk uitgevoerd. 

De flexibele aanpak 

Het kan ook voorkomen dat u het zelf heel leuk vindt om in de tuin te werken. Dan kan er gekozen worden voor de flexibele aanpak. Dit houdt in dat u op het moment dat u hulp nodig heeft ons kan opbellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op

Michiel Pos

Ben jij op zoek naar een professioneel team voor de aanleg of het onderhoud van jouw tuin? Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze specialisten!